3 Eylül 2013 Salı

Turkcell Yıldızlı Geceler Harbiye Açıkhava 2013 Konserlerine kimler gelecek? Turkcell Yıldızlı Geceler Harbiye Açıkhava 2013 Konserleri hang ünlüler katılacak? Turkcell Yıldızlı Geceler  Konser biletleri kaç para? 2013 Turkcell Yıldızlı Geceler Harbiye Açık hava konserleri ne zaman? BKM organizasyonuyla Harbiye Yıldızlıhava Tiyatrosunda gerçekleşecek kalan Türkcell Yıldızlı Geceler konserlerin de hangi sanatçı hangi tarihte konser verecek ve Bilet fiyatları ile ilgili veriler paylaşmaktayız.

Turkcell Yıldızlı Geceler Harbiye Açıkhava 2013 konserleri

Turkcell Platinum üyelerinin %10 indirimli olarak bilet almaya hak kazanırken, Yanlızca Biletix.com.tr adresinden edinilen biletler amaçlı indirim geçerlidir.
Kampanyadan ne biçimde yararlanabilriim ? : Billetinizi satın almadan öncesinde SMS ile şifrenizi almanız ve biletix.com.tr’deki satın alma ekranlarında telefon numaranızı ve ‘Turkcell Platinum Şifre’ kısmına şifrenizi girmeniz yeterli olacak.

-İndirimden yararlanmak amaçlı KONSER yazıp 2222′ye gönderebilirsiniz.

Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı Konser Tarihleri ise şu şekildedir :
Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde 5 Eylül Perşembe akşamı Harbiye Yıldızlıhava Sahnesi’nin davetlisi Süperstar Ajda Pekkan olacak.

6-7 Eylül tarihlerinde Kahkahadan hüzne, hayatın tüm halleriyle: Minik Serçe Lakaplı Sezen Katarakt , geleneksel yaz konserleri Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri Harbiye Açıkhava Konserleri 2013 vdevamı ediyor. Ayrıntılar ve hangi ünlülerin geleceği konusunda bilgi almak için ziyaret edin: http://www.bilgiozetim.com/2013/09/turkcell-2013-yldzl-geceler-harbiye.html

0 yorum :

Yorum Gönder