3 Eylül 2013 Salı

Su gibi niye çıkmıyor? Ekranların sevilen evlendirme programları aralarında il sıralarda yer alan ATV Esra Erol’da Evlen Benimle ve Fox TELEVIZYON’de yayınlanan Su Gibi programları aralarında çıkan 2013 rekabeti birinin sonu oldu. ATV kanalından ayrılan ve yepyeni sezonda yepyeni bölümleri ile Fox TELEVIZYON kanalından yayınlanacak kalan Esra Erol’un sevilen evlendirme programı bir önceki sezonlarda Fox ekranlarında yayılanan Songül Karlı ve Uğur Arslan’ın beraber sunduğu Su Givi adlı izdivaç programının ayağını kaydırdı.
Su Gibi Tamamlandı mi? Su Gibi Neden TELEVIZYON'de Çıkmıyor? Su Gibi Niye Kaldırıldı?

Yani netice olarak, Uğur Arslan ve Songül Karlı’ın sevilen evlendirme Programı ATELEVIZYON’den Fox TELEVIZYON’ye göndermek kalan Esra Erol’da Evlen benimle programı nedeniyle yepyeni sezonda yayınlanmayacak. İzleyici ise bu konuyla alakalı birçok mütehevvir sevdikleri programın Esra Erol nedeniyle ekranlara veda etmesi konusunda da tepkili. Fox TV Su Gibi Bitti mi?
Ayrıntılar ve açıklamalar için ziyaret edin: http://www.bilgiozetim.com/2013/09/su-gibi-bitti-mi-su-gibi-neden-ckmyor.html

0 yorum :

Yorum Gönder