27 Aralık 2012 Perşembe

TÜVTURK Araç Muayene Randevu Sistemi

TÜVTURK Araç Muayene Randevu Sistemi


Araç Muayene Randevu

Araç Muayene Randevu Hizmeti, Türkiye genelideki Tüvturk Araç Muayene istasyonlarına, güncel bilgilerle, profesyonel ekibimizle ve teknik olarak randevu hizmeti vermekteyiz.
Trafiğe çıkan motorlu ve motorsuz araçların teknik yeterliliklerinin, kontrol edilip muayene edilmesine araç muayene denir. Araç muayenesi, araçların durumuna, türüne, cinsine ve kullanım şekline göre belirli zamanlarda ve belirli periyodlarla yapılır. Araç muayenesi, araçların türüne ve kullanım şekline göre, zorunlu olarak yılda 1 kez ya da iki yılda 1 kez yapılmaktadır. Araç muayene işlemi Avrupa koşullarına uygun olarak Tüvturk araç muayene istasyonlarında yapılmaktadır. İstanbulAnkara,İzmirBursaGaziantep gibi nüfusun fazla olduğu kentlerde, araç muayene istasyonlarında yoğunluk yaşanmaması için istasyonların büyük bir kısmı sadece randevulu hizmet vermektedir.
15 gün zaman aralığına bağlı olarak, randevulu hizmet veren istasyonlardan, online internet ve telefon üzerinden isim soyisim, istasyon adı, randevu tarihi, araç plakası gibi önemli bilgilerin kullanıldığı rezervasyon sistemine araç muayene randevu denir.
Araç muayene sisteminde, randevulu hizmet veren istasyonlar, randevusuz hizmet veren istasyonlar ve hem iki koşulu sağlayan istasyonlar vardır. Randevu ile hizmet veren istasyonların amacı; zaman kaybını en aza indirerek araç muayene hizmetini yerine getirmektir. İstasyona gittiğinizde sıra beklemeden aracınızı muayene ettirebilirsiniz. Bizim amacımız da, araç muayene öncesi, sizlere kapsamlı ve detaylı ön bilgiler sunarak, istemiş olduğunuz istasyonlara randevunuzu almaktır.
Araç Muayene Randevu için Tıklayınız
Randevu başvuru formunu hizmet – gizlilik politikalarımızı okuyarak, doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurup gönderdiğinizde yetkili personellerimiz sizi kısa bir süre içerisinde aranacaksınız. Aradığı zaman sizin bilgi sorma ve bilgi alma isteğinize göre 3 ile 10 dakika arasında, sizin istemiş olduğunuz istasyona tarihe ve saate istasyonun uygunluğunu kontrol ederek rezervasyon kaydınızı oluşturacaktır. Yetkili personellerimiz size teknik olarak kısa yoldan detaylı bilgiler verecektir. Yetkili personellerimizden araç muayene ile ilgili tam bir şekilde destek alabilirsiniz. Bilmediğiniz konularda da sizi aydınlatacaktır. Bu konulara kısaca örnek verecek olursak; trafik cezanız, aracınızın vergi(bandrol) borcu, ekipmanlar, yapılması gerekenler, aracınızın kontrol edilen noktaları v.s örnek verilebilir.
Kuruluş amacımız da siz değerli vatandaşlarımızı bilmediği ve yabancı olduğu konularda, bilgi sahibi yapmak, araç muayene hakkında yanlış verilen bilgileri önlemek ve kaliteli bir hizmet sunmaktır.
Firmamıza internet aramalarından basit bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ulaşmanıza ekstra bilgi verecek olursak, Google‘ a araç muayenearaç muayene randevu, araç muayene randevu alma, oto muayene, oto muayene randevu gibi kelimer yazarak firmamızın web sitesine ulaşabilirsiniz. Ya da internet tarayınıcızın üst bölümüne www.aracmuayenerandevu.web.tr yazarak da ulaşabilirsiniz. Web sitemizden de detaylı bilgiler alabilirsiniz.
GÜNCEL BİLGİLER
1 Ocak 2012 tarihinen itibaren uygulanacak olan “Kusurlar Tablosu”nu incelemek için lütfen tıklayınızKendinize ait olmayan ya da şirket/kurum üzerine kayıtlı bir aracı muayeneye getiriyor iseniz gerekli belgeleri (vekalet yazı örnegi için tıklayınız) ibraz etmeniz gerekmektedir. Detaylar için lütfen tıklayınız. Bir şirket aracını şirketin yetkilisi muayene götürecekse, yanında imza sirküleri olmak zorundadır. Eğer aracı şirketin çalışanı muayeneye götürecekse yanında şirket yetkilisi tarafından hazırlanmış imzalı ve kaşeli vekalet yazısı olmak zorundadır.
Egzoz Gazı Emisyon Ölçümünü sadece Osmaniye merkez istasyonu dışında, tüm Araç Muayene İstasyonlarında yaptırabilirsiniz.
Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm hizmeti Gezici Araç Muayene İstasyonlarında 09.11.2011 tarihi itibariyle verilmeye başlanmıştır. Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü veren gezici istasyonlar için lütfen tıklayınız
Sadece randevu ile hizmet veren 18 istasyonda muayene tekrarı hizmeti de randevu ile verilmeye başlanmıştır. Bu istasyonlarda muayene tekrarına gelecek vatandaşların tekrardan muayene tekrarı için randevu almaları gerekir. Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlar için lütfen tıklayınız.
Gaziantep Merkez istasyonu 23 Temmuz itibariyle sadece randevulu olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Konya iline bağlı AkşehirIlgınBeyşehirSeydişehirÇumraKarapınarEreğli araç muayene istasyonları 13 Ağustos Pazartesi tarihinden itibaren randevu sistemi ile hizmet vermeye başlamıştır.
Torbalı araç muayene istasyonu 15 Haziran itibariyle randevulu olarak hizmet verilmektedir.
İstanbul Maslak ve Kızıltoprak Motosiklet Muayene İstasyonları hizmet vermeye başlamıştır.
İstanbul Tuzla Araç Muayene İstasyonu 22 Eylül itibariyle hizmetinizdedir.
1 Kasım – 31 Aralık 2012 tarihleri arasında Hadımköy ve Samandıra araç muayene istasyonları sabah 04.00’e kadar açık olacaktır.
Konya Merkez istasyonu 1 Kasım 2012 tarihi itibari ile sadece randevulu hizmet vermeye başlamıştır.
Kış saati uygulaması ile Tunceli, Bingöl, Siirt, Mardin, Şırnak araç muayene istasyonları, 30 Ekim 2012 tarihi itibari ile 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermeye başlamıştır.

0 yorum :

Yorum Gönder