6 Mayıs 2013 Pazartesi

Koray Candemir Kalan Giden Benim Şarkısı ve Sözleri

koray candemir kalan giden benim,koray candemir kalan giden benim sözleri,koray candemir - kalan giden benim,kalan giden benim,kalan giden benim koray candemir,koray candemir kalan,koray candemir kalan giden,giden kalan benim,kalan giden benim kargo,gülşen bubikoğlu türkan şoray

Koray Candemir Neden Ayrıldı?

2008 yılının son ayında Korya Candemir’in 14 yıldır birlikte müzik yaptıkları grupları Kargo’dan ayrıldığı haberi, Koray Candemir ve Serkan Çeliköz tarafından yapılan basın açıklamasıyla şu şekilde duyurulmuştu:
’Koray Candemir ve Serkan Çeliköz olarak, 1994 yılından beri üyesi oldugumuz Kargo Grubu’ndan ayrıldığımızı, dinleyicilerimize ve müzik sektörüne bildirmek isteriz.
1996 yılında Kargo’yla profesyonel müzik kariyerimize başladık. Bugüne kadar 6 stüdyo albümü, 1 best of albüm ve sayısız konser gerçekleştirdik. Bu zaman zarfında bize emeği geçen grup arkadaşlarımıza, çalıştığımız herkese ve takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Fikir ve vizyon farklılıkları nedeniyle kendimize yeni bir yol çizmeyi uygun gördük. Çok yakında ikili olarak üstünde heyecanla çalıştığımız yeni projemizde buluşmak üzere.
Geçen zamanın ardından güçlü ses Koray Candemir son çalışması ile müzik severlerin karşısına tekrar çıktı. Sanırım Kalan Giden Benim Şarkısı ilede tam not almayı başaracak …

Koray Candemir Kalan Giden Benim Şarkı Sözü

Bu Son Gündüz Bu Son Serin Gece,
Boğuk Ölümsüz Baktıkça Kendime,
Bu Söz Kalsın Bu Son Ses içimde,
Soğuk Ömürsüz Vardıkça Kendime,
Üzülmesin Onlar Hiç Kalan Giden Benim,
Zamansız En Çabuk Yanan Sönen Ateş Benim
Bugün Sonsuz Bu ilk Düşen Hece
Kırık Yarınsız Yek Perde Kendime
Bu Son Gündüz Bu Son Serin Gece
Boğuk Ölümsüz Baktıkça Kendime
Üzülmesin Onlar Hiç Kalan Giden Benim
Zamansız En Çabuk Yanan Sönen Ateş Benim

Koray Candemir Kalan Giden Benim

0 yorum :

Yorum Gönder