14 Nisan 2013 Pazar


 PSY Gentlemen dinle, PSY Gentlemen Şarkı Sözü, PSY Gentlemen 2013 yeni albüm, PSY Gentlemen mp3 indir PSY Gentlemen Türkçe çeviri, PSY Gentlemen lyrics, 2013 gamgam star Gentlemen Şarkı Sözleri Dinle. aramalarına son. 

PSY,  ”Gentleman” şarkısı ile yeniden sahnede. Gangnam Style'ın tahtına oturacak gibi görünen bomba gibi yeni bir şarkı ile karşımıza çıkan PSY’nin ne kadar başarılı olacağı youtube de izlenme oranlarına bağlı. Tek şarkı ile dünyaca üne kavuşan PSY yayınlandığı klibinin 1.5 Milyar izlenme sayısına ulaşması kırılması zor bir rekora imza attmıştı.

PSY, Gentleman adlı şarkısı ile bu kadar başarılı olacak mı bunu tanıtımı henüz yapılan şarkının sonrasında göreceğiz. PSY Gentleman şarkı sözleri ve PSY Gentleman çeviri gibi içerikler sizler için bu sayfada.
Öte yandan kendine has dansı ile de bu başarısını ortaya koyan PSY, yeni bomba şarkısı Gentleman ile de farklı bir dans stili ortaya koyacağını ve bu dans figürlerinin Kore halkı tarafından tarafından iyi bilindiğini, dünyanın ise yeni göreceğini duyurdu. 13 Nisan 2013 Cumartesi günü Seul kentinde yapılan konser ile Gentleman şarkısı tüm dünyaya tanıtıldı ve konser YouTube’dan canlı olarak yayınlandı. Bu konserinakabinde PSY Gentleman şarkısını bu sayfadan dinleyebileceksiniz, ayrıca yazımızın devamında PSY Gentleman şarkı sözleri bölümüne de göz atabilirsiniz. Aşağıdan PSY Gentleman Türkçe çevirisini okuyabilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder