27 Aralık 2012 Perşembe

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?kimdir hayatı biyografi vikipedi resimleri yaşı boyu nereli sevgilisi kim

Ezgi Eyüboğlu 28 Ekim 1988 tarihinde, Ankara'da doğmuştur. İlk öğreniminin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarını kazanarak eğitimine burada devam etti ve iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi. Ezgi Eyüpoğlu, 2001 yılında, Elite Model Look adlı yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.

Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci oldu. Eğitimine de devam eden Ezgi Eyüboğlu, ikinci üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitim aldı. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı.

Bazı video kliplerde de rol alan güzel oyuncu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi. 2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir rol üstlenen sanatçı, şuanda Star TV'de yayınlanan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde başrol olarak oynamaktır. Sudan Çıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

Son olarak 2013 yılında yayına girecek İntikam dizisine dahil olmuştur.

Ezgi Eyüboğlu'nun yer aldığı projeler;

2007 - Senin Uğruna
2008 - Arka Sokaklar
2010 - Ateşe Yürümek
2011 - Kutsal Damacana: Dracoola
2011 - Kalbim seni seçti
2011 - Muhteşem Yüzyıl
2012 - Sudan Bıkmış Balıklar

ezgi eyüboğlu

ezgi eyüboğlu

ezgi eyüboğlu

ezgi eyüboğlu

ezgi eyüboğlu

ezgi eyüboğlu

ezgi eyüboğlu

ezgi eyüboğlu

ezgi eyüboğlu

ezgi eyüboğlu

0 yorum :

Yorum Gönder